1. Waarom een review?
 2. Met jouw review kunnen we onze producten en diensten nog verder verbeteren. Daarvoor is het belangrijk dat je een eigen en eerlijke review geeft. En dat je ons toestemming geeft om deze te gebruiken.
  b. In deze voorwaarden vind je nog een aantal extra regels. Het is verstanding om die goed te lezen voordat je een review indient.
  c. Als je een review schrijft en indient ga je ermee akkoord dat Le Douce beauty die gebruikt volgens onderstaande voorwaarden.
 3. Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?
 4. Lees het privacybeleidvan Le Douce beauty na.
  b. Le Douce  beauty en de moderator van de reviews krijgen alle gegevens die je invult te zien. De gegevens die je bij het insturen van je review gebruikt kunnen worden gebruikt voor het verbeteren van onze producten en diensten.
  c. Als je je e-mailadres aan Le Douce  beauty geeft in verband met de review, ga je ermee akkoord dat Le douce  beauty en externe dienstverleners dit e-mailadres gebruiken om eventueel contact met je op te nemen in het kader van je review. Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.
 5. Komen mijn persoonlijke gegevens op de site terecht?
 6. Bij het aanmaken van een review kan je aangeven of Le Douce beauty in welke vorm je naam bij je review mag worden geplaatst. Andere persoonlijke gegevens dan je naam worden niet zichtbaar op de site. Je kan je review dus ook anoniem plaatsen.
  b. Het is belangrijk dat je er bij het invullen van het formulier op let dat je persoonlijke gegevens alleen toevoegt in de daarvoor bestemde velden.
 7. Wat gebeurt er met mijn review?
 8. Als je een review instuurt geef je Le Douce beauty toestemming om deze te gebruiken bij de verbetering van onze producten en diensten, op de manier die Le Douce beauty daarvoor het meest geschikt acht. Deze toestemming kan je niet intrekken.
  b. Ook mag Le Douce beauty de tekst van je review gebruiken voor publiciteitsdoeleinden (bijvoorbeeld in reclamecampagnes of op social media kanalen). In dat geval zullen je persoonsgegevens daarbij niet gebruikt worden, tenzij je daarvoor op dat moment expliciet toestemming voor hebt gegeven.
 9. Wat krijg ik ervoor?

Le Douce  beauty is erg dankbaar voor behulpzame reviews. Het levert uiteindelijk betere producten en diensen op. Deelname aan de review is echter altijd geheel vrijwillig.

 1. Wanneer komt mijn review op de site?
 2. Je wilt op onze site natuurlijk alleen nuttige reviews lezen. Daarom laten we een moderator de reviews eerst beoordelen op, bijvoorbeeld, ongepast taalgebruik. Deze moderator kan beslissen je review niet te plaatsen, te redigeren of deze in te korten.
  b. Als je review is geplaatst krijg je per e-mail een bericht van de moderator.
  c. Het kan zijn dat de beoordeling (gedeeltelijk) automatisch plaatsvindt, of door middel van steekproeven. Le Douce beauty kan daarom niet garanderen dat een ongepaste review nooit geplaatst wordt.
  d. Het is aan Le Douce beauty en/ of de moderator om te bepalen of een review wel of niet wordt geplaatst en of deze weer wordt verwijderd.
 3. Wie krijgt mijn review te zien?
 4. Bezoekers van de site Le Douce beauty.
  b. Het is mogelijk dat andere sites of organisaties je review of tekst daarvan overnemen van Le Douce beauty. Le Douce beauty heeft daar geen invloed op.
  c. Voor het gebruik van je review door Le Douce beauty kan het nodig zijn om de tekst intern of extern te verspreiden.
  d. Als je review voor publiciteitsdoeleinden wordt gebruikt: dan krijgen de ontvangers of lezers daarvan je review te zien.
 5. Kan ik mijn review intrekken of wijzigen?

Het is niet mogelijk om je review te wijzigen. Wanneer je na het indienen van de review toch graag zou willen dat deze verwijderd wordt, kan je contact opnemen met de Le Douce  beauty klantenservice.

 1. Waarover mag ik schrijven?
 2. Je mag van alles schrijven over de producten en services van Le Douce beauty. Maar wat je schrijft moet wel kloppen en volledig zijn.
  b. Daarnaast is het niet toegestaan om een review te schrijven die ongepaste taal bevat. Racistische, discriminerende, beledigende of hatelijke taal is bijvoorbeeld niet toegestaan.
  c. Wat je instuurt moet door jou zelf geschreven zijn. “Plagiaat” (overschrijven) mag niet, ook niet gedeeltelijk. Als je een review instuurt garandeer je daarmee dat je met je review geen inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten (zoals het auteursrecht) van een ander.
  d. Je review mag alleen gaan over een product of service van Le Douce beauty. Andere informatie (zoals verwijzingen naar andere websites, of contactinformatie) is niet toegestaan. En natuurlijk mag je geen virussen, wormen of andere schadelijke IT-gerelateerde zaken meesturen.
  e. In het algemeen: je review moet voldoen aan de eisen van de wet en regelgeving in Nederland.
  f. Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je review.
  g. Het is aan Le Douce beauty en/of de moderator om te beslissen of je review voldoet aan de voorwaarden. Het is niet mogelijk om daarover in discussie te gaan.
 3. Mag ik een review insturen?
 4. Om een review te mogen insturen moet je ten minste 18 jaar oud zijn.
  b. Je mag alleen een review insturen als je zelf ervaring hebt met het product of de service waarover je schrijft.
  c. Het is niet toegestaan om een review in te sturen als je daarvoor van iemand een vergoeding (in wat voor vorm dan ook) krijgt.
  d. Je ontvangt een aantal dagen na verzending van je bestelling een email met de vraag of je een review wilt plaatsen met de daarbij behorende link om de review te schrijven en in te dienen.