LE DOUCE

Wie zijn wij

Bij Le Douce kunt u niet alleen terecht voor de beste en mooiste behandelingen, maar vooral ook voor exclusievere Skincare.

Maakt u kennis met Le Douce, onze beautysalon staat voor exclusieve behandelingen ingericht om op een gezonde manier uw huid te behandelen, we werken met zeer exclusieve botanische producten.

Strakkere huid zonder Botox, Pijnlijke behandelingen, Dure operaties of Chemische ingrediënten.

Le Douce staat voor resultaat, service en uitstekende nazorg, behalve dat u heerlijk kunt genieten van diverse behandelingen voor uw huid, staan wij dus ook voor een gezondere behandeling en werken we niet met injecties of andere methoden.

ledouce-spijkenisse

Wat doen wij

Wij werken oa met de Pascaud Contour, dit apparaat zorgt voor een revolutionaire huidverstrakking, we stimuleren het natuurlijke herstelvermogen van de huid door stimulatie van het collageen en elastine en we laten de huid samentrekken wat leidt tot versteviging en rimpelvermindering.
Door de korte hersteltijd is dit een zeer geliefde anti-age treatment in kuurverband.
Voor welness behandelingen gebruiken wij uitsluitend botanische producten die u ook gewoon kunt eten.
60% van wat u smeert komt in de bloedbaan terecht, des te belangrijker dat u biologische producten gebruikt.
Botanical Beauty werkt echt met 100% natuurzuivere en biologische ingrediënten.

Pascaud Contour

Pascaud Contour

Een behandeling met de Pascaud Contour kan ingezet worden als huidverbeteringsbehandeling én als afslankbehandeling.

Facials

Onze facials zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Al onze facials worden op maat gemaakt voor jouw huidtype en belangen.

Manicure

Manicure

Manicure behandelingen die ervoor zorgen dat je handen er weer op hun mooist uitzien. Deze behandelingen kun je upgraden met een gel/parafinebad

Wellness

Niet iedereen vindt het even prettig om met vreemde mensen in een drukke sauna te zitten.
Je kunt genieten van de rust en warmte in volledige privacy. 

NATUURZUIVER EN BIOLOGISCH

100% NATUURZUIVER EN BIOLOGISCH

Wat je op je huid smeert, komt ook in je lichaam terecht. Maar liefst 60% ervan. Dagelijks krijg je ongemerkt rotzooi in je lichaam, omdat in de meeste verzorgingsproducten synthetische stoffen zitten. 
In deze natuurzuivere producten zitten geen chemische, synthetische stoffen.
De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver, biologisch, dierproefvrij en zonder microplastics. Ook de verpakkingen zijn milieuvriendelijk. Van glazen flessen tot papieren plakband: elke dag een beetje duurzamer.

pascaud-contouring-ledouce

Le Douce Beauty is gespecialiseerd in HuidverbeteringAnti-aging/Huidverjonging en in Afslanken. De nieuwste aanwinst bij LeDouce is de Pascaud Contour. Een behandeling met de Pascaud Contour kan ingezet worden als huidverbeteringsbehandeling én als afslankbehandeling. De Pascaud Contour is een uniek apparaat waarin 4 technieken (softlaser, led, radiofrequentie en vaccusage) zijn samengebracht, die elkaar versterken. Deze synergetische werking zorgt voor zowel versteviging en verbetering van de huid als voor stimulatie van de vetafbraak, waardoor omtrekverlies en vermindering van vetophoping wordt bewerkstelligd. 

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE SOCIALS

VOLG LE DOUCE OP